VRAAG OFFERTE AAN

Verhuisbedrijven

Als verhuisbedrijf wilt u uw particuliere en zakelijke klanten graag de mogelijkheid van opslag aanbieden. Heeft u hiervoor echter te weinig capaciteit of containers? Maak dan gebruik van de flexibele opslagmogelijkheden en service van Container Storage Arnhem. 

Containeropslag voor verhuisbedrijven

Wanneer uw eigen opslagcapaciteit te beperkt is, kunt u containers voor een korte of lange periode opslaan in onze flexibele opslagruimte. Deze ruimte is goed beveiligd, beschikt over klimaatbeheersing en kan zo’n 250 containers van 33 m3 herbergen. Door ons geautomatiseerd systeem met een bovenloopkraan kunnen we de containers snel en veilig verplaatsen.
 
Heeft u zelf geen opslagcontainers of komt u containers te kort? Dan kunt u voordelig onze neutrale, witte containers huren. Alle containers zijn schoon, extra geventileerd en voorzien van een gladde houten vloer en bindrails.

Containertransport

U kunt ervoor kiezen om zelf de containers te vervoeren of om gebruik te maken van de transportmogelijkheden van Container Storage. U kunt dus de container(s) met uw eigen verhuiswagen brengen en ophalen of u kunt een containerwagen met chauffeur van ons gebruiken. Onze verhuiswagens voldoen aan de strengste Euro 6 milieueisen en zien er representatief uit.

Verhuur van verhuismaterialen

Om onze service voor u helemaal compleet te maken, kunt u bij Container Storage ook alle denkbare verhuismaterialen huren. Denk bijvoorbeeld aan rolcontainers, verhuisboxen, hondjes, liften en andere hulpmiddelen. 

Neem contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of tarieven voor uw verhuisbedrijf? Neem dan contact met ons op.
 
Deel deze pagina