VRAAG OFFERTE AAN

Archiefopslag

Neemt het archief te veel kostbare ruimte in uw kantoorpand in? Sla dan uw statisch en/of lopend archief op in de beveiligde containeropslag van Container Storage Arnhem.

Veilige en temperatuurgecontroleerde opslag

Als uw kantoorpand uit zijn voegen barst of als u naar een kleiner pand verhuist, kunt u het archief eenvoudig en voordelig onderbrengen in onze flexibele containeropslag. De containers en de ruimte zijn streng beveiligd en de temperatuur wordt gecontroleerd.
 
Uw archiefstukken verwerken wij via een geautomatiseerd systeem en de ruimte is voorzien van een moderne bovenloopkraan. Dit zorgt ervoor dat wij uw stukken zeer snel voor u beschikbaar kunnen hebben.

Vervoer van archiefstukken

Wij bieden u niet alleen flexibele opslagruimte, maar kunnen uw archief of losse archiefstukken ook vervoeren van en naar uw bedrijfslocatie(s). Wij hebben daarvoor de beschikking over diverse bedrijfswagens met gediplomeerde chauffeurs. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om een container op uw eigen locatie af te leveren, zodat u deze zelf kunt inladen of uitpakken.

Extra service

Wilt u meer ondersteuning bij uw archiefopslag? Vlotweg Top Movers biedt u hiervoor veel mogelijkheden, zoals CO2-neutrale opslagfaciliteiten die voldoen aan de G13-norm.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor archiefopslag of wilt u weten wat dit kost? Neem dan contact met ons op.
 
Deel deze pagina