VRAAG OFFERTE AAN

Self storage

Bent u aan het verbouwen, wilt u uw woning verkoopklaar maken of heeft u te weinig ruimte voor uw spullen? Sla uw inboedel dan voordelig voor een korte of langere periode op in de flexibele inboedelopslag van Container Storage Arnhem.

Flexibele en goedkope inboedelopslag

In onze opslagruimte kunt u uw waardevolle spullen veilig opslaan in nette meubelcontainers van 9 m3 of 33 m3. Zo kunt u bijvoorbeeld uw kostbare loungeset of ander tuinmeubilair in de wintermaanden droog opslaan, zodat het langer meegaat. De container is afgesloten en de ruimte is alleen toegankelijk voor onze medewerkers en (op afspraak) klanten.
 
De volgende prijsindicatie is bedoeld om u een idee te geven van de kosten van self storage:
  • Opslag in 9 m3 meubelcontainer: € 1,55 per dag
  • Opslag in 33 m3 meubelcontainer: € 6,05 per dag
De bovenstaande prijzen zijn inclusief btw.

Veilig vervoer van uw spullen

Wij halen de spullen bij u op met een containerwagen met chauffeur en brengen het op de afgesproken datum en tijd weer terug. Zo weet u zeker dat uw waardevolle spullen veilig vervoerd worden en heeft u er zelf geen omkijken naar. Natuurlijk kunt u ook zelf uw spullen afleveren en ophalen of de container tijdelijk voor uw deur laten stallen.

Hulp bij uw verhuizing

Wilt u professionele hulp bij uw verhuizing? Vlotweg Top Movers biedt u veel mogelijkheden om zorgeloos te verhuizen, van een compleet verzorgde verhuizing tot alleen het vervoeren van grote stukken.

Meer informatie

Tijdens de opslagperiode kunt u op afspraak bij uw spullen terecht. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van self storage of containerverhuur? Neem dan vrijblijvend contact op.
 
Deel deze pagina