VRAAG OFFERTE AAN

Evenementenopslag

Na een evenement geen ruimte om decorstukken en andere materialen op te slaan?

Een probleem waar veel evenementenorganisaties mee te maken hebben. Organisaties hebben veel decorstukken en andere materialen in eigen beheer maar geen opslag waar deze spullen na het evenement naar toe kunnen. Container Storage Arnhem biedt de oplossing voor dit probleem. Wij beschikken over ruime opslagcapaciteit om organisaties ruimte te bieden voor (tijdelijke) opslag van materialen.

Veilige en droge opslag van decorstukken en andere materialen

Wij slaan uw kostbare decorstukken voor u op in opslagcontainers in onze ruime, beveiligde en temperatuurgecontroleerde opslagruimte. Alleen onze medewerkers en (op afspraak) klanten hebben toegang tot deze ruimte. U kunt zelf tussentijds ook op afspraak bij uw eigen goederen.
 
U kunt het hele jaar door goederen bij ons opslaan.

Haal- en brengservice evenementenopslag

Zijn de decorstukken of andere materialen weer nodig? Met onze haal- en brengservice bespaart u zichzelf veel werk, want wij halen de decorstukken en andere materialen op en leveren ze op de afgesproken dag en tijd weer bij u af. Het is daarnaast ook mogelijk om een opslagcontainer op uw eigen locatie af te leveren, zodat u zelf de container kunt inladen en uitpakken.

Voordeel en gemak van evenementenopslag

Kortom: opslag bij Container Storage biedt u veel voordeel en gemak:
  • Uw decorstukken komen veilig en droog de winter door.
  • U heeft geen last van opgeslagen decorstukken.
  • U hoeft zich geen zorgen te maken over het transport.
  • Wij zijn zeer goed bereikbaar vanuit de binnenstad en vanaf de snelweg A12.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van evenementenopslag voor uw event, bedrijf of vereniging? Of wilt u weten wat dit kost? Neem dan contact met ons op.
Deel deze pagina