VRAAG OFFERTE AAN

Terrasopslag

Als horeca-ondernemer wilt u uw klanten in de zomermaanden op het terras van uw café of restaurant laten genieten van de zon. Maar wat doet u in de wintermaanden, als u geen terras kunt opzetten? Dan slaat u uw terrasmeubilair voordelig op bij Container Storage Arnhem.

Veilige en droge opslag

Wij slaan uw kostbare terrasmeubilair voor u op in opslagcontainers in onze ruime, beveiligde en temperatuurgecontroleerde opslagruimte. Alleen onze medewerkers en (op afspraak) klanten hebben toegang tot deze ruimte. U kunt zelf tussentijds ook op afspraak bij uw eigen goederen.
 
U kunt het hele jaar door goederen bij ons opslaan. Dit kan dus als overbrugging in de wintermaanden, maar ook bij een grote verbouwing of schoonmaak.

Haal- en brengservice

Met onze haal- en brengservice bespaart u zichzelf veel werk, want wij halen het terras op en leveren de tafels, stoelen, parasols, banken en andere meubels op de afgesproken dag en tijd weer bij u af. Het is daarnaast ook mogelijk om een opslagcontainer op uw eigen locatie af te leveren, zodat u zelf de container kunt inladen en uitpakken.

Voordeel en gemak

Kortom: opslag bij Container Storage biedt u veel voordeel en gemak:
  • Uw terras komt veilig en droog de winter door.
  • U heeft geen last van opgeslagen terrasmeubilair.
  • U hoeft zich geen zorgen te maken over het transport.
  • Wij zijn zeer goed bereikbaar vanuit de binnenstad en vanaf de snelweg A12.

Extra service bij verhuizing of opslag

Gaat uw bedrijf verhuizen of wilt u meer ondersteuning voor uw opslag? Vlotweg Top Movers biedt u hiervoor veel mogelijkheden: van een complete projectverhuizing tot facility management en hulp van een handyman.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van terrasopslag voor uw café, restaurant of ander horecabedrijf? Of wilt u weten wat dit kost? Neem dan contact met ons op.
 
Deel deze pagina