VRAAG OFFERTE AAN

Over ons

Container Storage Arnhem is onderdeel van Vlotweg Top Movers en ontstaan vanuit een sterk toenemende behoefte aan flexibele en professionele opslag.

Voordelen en kansen van containeropslag

Vooral in de meubellogistiek en verhuisbranche is een enorme vraag naar containers ontstaan, maar ook bij particulieren en horeca-ondernemers. Containers spelen al jarenlang een belangrijke rol in de wereldeconomie en worden getransporteerd over zee, in de binnenvaart, per spoor en over de weg.
 
Opslag in meubelcontainers biedt ondernemers en particulieren enorm veel voordelen en kansen, omdat deze containers wereldwijd dezelfde standaardmaten hebben. Door goederen op te slaan in containers, blijven ze mobiel, zijn ze makkelijk te transporteren en voorkomt u risico’s door bijvoorbeeld veelvuldig overladen.

Onze visie

Om containers met kostbare goederen veilig en efficiënt op te slaan, zijn indoor containerterminals nodig. Onze visie is een aantrekkelijke indoor containerterminal te exploiteren en neutrale meubelcontainers te verhuren, om zo deze wijze van opslag en logistiek voor iedereen toegankelijk te maken.
 
Daarbij vinden wij het erg belangrijk dat we de vele kansen en mogelijkheden kunnen delen met andere ondernemers en hierdoor de uitstoot van CO2 en fijnstof kunnen beperken.
 
Hoe doen we dat? Door samen te werken aan duurzame goederenstromen. Prettig samenwerken en elkaar kansen gunnen, daar geloven wij sterk in.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van opslag voor uzelf of uw bedrijf? Kom dan eens vrijblijvend kennismaken en neem contact met ons op. We gaan graag met u in gesprek.
Deel deze pagina